Otkrivamo: Visoki službenik MUP-a u povezan sa Nerminom: “Imao je Viber grupu za praćenje policije”

Nermin Sulejmanović, podsjetimo, ubio je nakon supruge oca i sina Džengiza i Denisa Ondera, koje je poznavao od ranije i sa kojima je bio u sudskom sporu. Tom prilikom je teško ranio i Denisovu majku, a potom i policajca koji je pokušao da ga obuzda.

U ovom trenutku pokrenuta je velika istraga koja obuhvata cijeli MUP-TK PS Gradačac da se otkrije veza između policijskih službenika i okorjelog kriminalca piše Crna-Hronika.

Policijska službenica Dženana

Policijska službenica iz BiH Dženana S. sumnjiči se da je svom navodnom ljubavniku, trosktrukom ubici Nerminu Sulejmanoviću, odala lokaciju njegove supruge i njihove bebe i time im ugrozila živote.

Policajki koja se trenutno nalazi van granica BiH odnosno na ljetovanju u Italji, sada prijeti suspenzija i disciplinski postupak jer je bila u vezi sa kriminogenom osobom. Čeka se njeno saslušanje.

Ista ta policajka Dženana je najbolja prijateljica kćerke visoko pozicioniranog policijskog službenika MUP-a Tuzlanskog kantona PS Gradačac sa kojom je ljetovala te su objavljivale zajedničke fotografije sa istog.

Otkrivamo: Je li Dženana policajka koja je otkrila Sulejmanoviću gdje se nalazi Nizama!?

 

Redakcija portala Crna-Hronika saznaje da se sa okorjelim kriminalcem družila i kćerka samostalnog inspektora i komandira MUP- TK. Sa njim je “ispijala kafe”, slikala se te se javno hvalila s tim.

“Ovo je bila zadnja kafa” – poslala je kćerka komandira svojoj jaranici, a kao prilog poslala je sliku sa zajedničke kafe saznaje Crna-Hronika.

Šta je radila, o čemu su pričali, kćerka komandira MUP-a TK PS Gradačac i osoba iz kriminalnog miljea zbog koje je Gradačac drhtao.

Kćerka policijskog komandira MUP-a TK družila se sa kriminalcem Sulejmanovićem: “Ovo je bila zadnja kafa”

Kćerka policijskog službenika

“Izvini mila, ako možeš ovo obrisati, došlo je do nesporazuma, ja uopšte nemam veze s tom osobom, bio mi je trener kao i svakom drugom. Koliko god ga ti ili neka osoba druga mrzila, ja ga mrzim još 3 puta više zbog ovoga svega što se izdešavalo, te je ovaj chat i slika nastala iz šprdancije, a ni u kom slučaju iz nekog podržavanja njega!! unaprijed hvala” – napisala je Meliha nakon što se pojavila na društvenim mrežama slika nje i okorjelog kriminalca na kafi.

Viber grupa

Pomahnitali Nermin kreirao je Viber grupu kako bi godinama kontrolisao lokaciju policijskih službenika u Gradačcu, a administator te grupe bila je i kćerka komandira PS Gradačac.

Kao što se može vidjeti kao superadministator grupe bio je Nermin i ADMINISTATOR koji je Nerminov drugi broj koji je ovaj kriminalac koristio.

Da je imao jake veze potvrdila je i Slobodanka Kojić, predsjednica Općinskog suda Gradačac piše Crna-Hronika.

Razgovor s njom možete pročitati ovdje.

 

Sutkinja Lejla Numanović odbila zahtjev za zabranu prilaska, dio rješenja kopirala iz drugog predmeta

Istražni timovi MUP-a Tuzlanskog kantona, po nalogu i pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona obavljaju obimne operativne i istražne radnje koje se odnose na događaje prijee, tokom i nakon trostrukog ubistva i pokušaja ubistva tri osobe u Gradačcu u petak, saopštili su iz KT Tuzlanskog kantona.

Ko je s kim trenirao, ko ispijao kafe, ko je bio u ljubavnoj vezi a ko pomagao okorjelom kriminalcu pokazat će istraga.

Sulejmanović je već imao nekoliko nasilničkih ponašanja, tučnjava, a bavio je i trgovinom droge, iznudama a poznat je i po fizičkom nasilju, reketiranju kao i maltretiranju lokalnog stanovništva tako i policijskih službenika.

Šta zajedničko imaju kćerka komandira policije i ogorjeli kriminalac istražit će Tužilaštvo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79