Otkriveni detalji smrti jutjuberke Kike Đukić: Evo šta kaže policija

Otkriveni detalji smrti jutjuberke Kike Đukić: Evo šta kaže policija


Poznata jutjuberka Kristina Kika Đukić izvršila je sinoć samoubistvo u iznajmljenom stanu u centru Beograda na Obilićevom vijencu. Tijelo je pronađeno oko 23.40, a nema tragova nasilne smrti.

Zbog čega je jedna od najpopularnijih djevojaka Balkana digla ruku na sebe?

Po nalogu tužioca tijelo je prenijeto na obdukciju gdje će biti utvrđen uzrok smrti. U sobi su pronađeni lijekovi i medicinska sredstva, koji su poslati na vještačenja, kako piše Pink, a u ovom momentu se ne zna imaju li veze sa tragičnim događajem.

Ona se dugo borila sa pritiskom javnosti, a kako je njena saradnica rekla, godinama je vodila mučnu borbu sa bulingom, vidom nasilja na društvenim mrežama.

Smrt je potvrdila i Kristinina majka na društvenoj mreži Instagram.

– Sa ogromnim bolom vas obavještavam da je moja Kika juče preminula. O datumu sahrane ću vas obavijestiti – napisala je utučena majka preminule jutjuberke.

Kristina Đukić bila je srpska gejmerka, jutjuberka i influenserka čiji Jutjub kanal je imao 700.000 pretplatnika. Rođena je 25. jula 2000. godine u Beogradu. Poslije njene smrti, prijatelji i drugi jutjuberi ostavljaju brojne poruke na društvenim mrežama, kojima se opraštaju od Kike.

Poznata srpska youtuberka Kristina Kika Đukić oduzela sebi život


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija