Ovako se prodaje automobil: Pogledajte kako Bosanac prodaje svoj AUDI

Ovako se prodaje automobil: Pogledajte kako Bosanac prodaje svoj AUDI


Na prvi pogled jednostavni oglas za prodaju automobila nasmijao je cijelu BiH.

Vlasnik automobila uspio je da spoji oglas za prodaju i njegovu životnu priču.

Pročitajte kako Bosanac prodaje svoj automobil. Njegov oglas prenosimo u cijelosti:

 “LIČNA MOJA, GARANCIJA, CE SE DATI, SVAKOME, ALI SVAKOME, ZA OVAJ AUTO DA JE FANTASTICNOM, STANJU.. KO GOD DODJE DA POGLEDA OVAJ AUTO…KO GA UZME OVAJ AUTOO. 1000 % GARANTUJEM, DA SE NECE POKAJATI..SA AUTOM NIJE STARTANOO, OKRETANO POD RUČNOM, UDARANO I TO..KAO STO JESTE SA 90 %% NJIH…A U OPISU, STAVLJENO. PAZEN KAO BEBA..KOME JE OVAJ AUTO SKUP, NEKA, ZAOBIDJE OVAJ OGLAS I NEKA, IDE NA PLAC I NEKA KUPI OVAKOGA AUDIJA. STO JE GORIO PO 2 GOD, NA SUNCU. STO MU TREBAJU, ODMAH, GUME NOVE, REGISTRACIIJA I VELIKI SERVIS DA URADI DA JE RADI SEBE MIRAN,, PA CE VITI KOLIKO CE GA NA KRAJU SVE DOCI..PA CE SE NA KRAJU UHVATIT ZA GLAVU.!! OVO JE AUTO. KO ZELI DA JE MIRAN, I DA ZNA STA IMA PRED KUCOM!!!I SIGURNO JEDAN OD ISPRAVNIH I UTEGNUTUG AUDIJA , STO MOGU I TO GARANTOVATI..MAH OČUVAN, MAH ISPRAVAN.STO SE NARAVNO ,VIDI NA SLIKAMA. LIČNO NA OVOGA AUDIJA, DAJEM SVOJU RIJEČ, SVAKOME I GARANCIJU, LIČNO SVOJU. DA JE U SAVRŠENOM STANJU 10 /10. BEZ GRESKE I .JEDNOM, RIJEČI RECI FANTASTIČNOM.. I PRVI, OZBILJAN KUPAC, STO DODJE DA POGLEDA, OVOGA AUDIJA,, JA LICNO , GARANTUJEM DA CE GA UZETI, ZA SEBE, BEZ IKAKVOG RAZMISLJANJA..I AUTO CE PREUZETI ISPRED LICNO MOJE KUCE.GDJE CE I RUČATI LICNO U MOJOJ KUCI.. NECE GA SIGURNO NIKO ,GLEDATI I PREUZIMATI, NA NEKIM, SUMNJIVIM MJESTIMA, NPR PRED, NEKIM ZGRADMA ILI NAPUSTENIM MJESTIMA I TO. GDJE NIKO, NIKOME NE GARANTUJE NIZASTA, KADA SE PARE DAJU..KAO STO SE PRODAJU POJEDINA AUTA..PA POSLE PROBLEMI. OTKACILO MU SE OVO, LUPA MU ONO, GRIJESE SE. NE RADI MU OVO, NE RADI MU ONO..TAKO TO BIVA U 90 % SLUČAJA… AUTO JE ,DOMACINSKO, KO ZELI DA JE MIRAN. I DA IMA ISPRAVAN I SIGURAN AUTO ZA SEBE..AUTO, NIJE ZA PREPRODAJE I TO. I DA MIRNO, SPAVA I DA NE SANJA, KVAROVE, DIZALICE, ŠLEP SLUŽBE, I AUTO, MEHANIČARE. SLIKE SU ORGINALNE, AUTA, TAKAV, KAKAV JE..A UŽIVO, MNOGO, MNOGO, JOS LJEPSI I BOLJI I ATRAKTIVNI.. AUTO JE U FANTASTIČNOM, stanju kako unutra tako i svana. Zdrav kao boca..Ni najmanjeg oštecenja na limu…Ko zeli 100% dobro i sigurno, vozilo, za sebe, da je dugo, miran..Vrijedi pogledati, ovoga AUDIJA ,uzivo i sve ce mu biti jasno, samim pogledom, kakvo je vozilo i kako samo stoji na točkovima. To kada, vidi sve ce mu biti odmah jasno..AUDI, A3. – COMMON- RAIL – NOVI TIP, MOTORA. MOTOR BEZ GRESKE!! Motor, dizne,mjenjač, turbina, kvacilo, trap i sama školjka auta u SAVRŠENOM, stanju. Bez tačkice hrdje na sebi..- MOTOR 2.0. 103 kw – 140 KONJA.! — 6 BRZINA. Zrno na putu.. Auto je preslo, orginalnih, 250 000. Kome je to puno, nije problem, mozemo, ga odmah vratiti na 160 000 hiljada, kao sto ih je 90 % vraceno..Uradjen veliki i mali servis.CASTROL 5w 30 i svi filteri..Autu se na svakih 9000 hiljada sipao novi Castrol 5w30 i svi filteri… Gume sve 4 nove.. Registrovan auto…AUTO NIJE UDARANO, ISPRAVLJANO, KIDANO, PEGLANO, SASTAVLJANO IZ DJELOVA. STO GARANTUJEM..

Auto ne trazi trenutno, apsolutno, ni jednu, jedinu, marku ulaganja, zasto lično svakome garantujem za to da je tako..Na autu. nema nikakvih, deformiteta, ostecenja, kako svana tako i unitra.. Unutra, perfektan, svaka plastika na svome mjestu, kako u blatobranima auta tako i po podu.A naravno i na motoru, svaka platika, stoji fabricki. nista ne klepce, niti je ista vezano ikakvim stezaljkama, zicama i tim sranjima.. . Jako, startan i jako stabilan, auto na putu. A nevjerovatno ,veoma mali, potrosac, otvorenog put. Ispod 5 litara.. Auto nije pran i lickan,poliran, ko sto rade prije prodaje. Auto nije našminkano. Auto nikad nije čipovan i to, kao sto rade, pa sahrane motor. Niti mu je ikada iko šupao oko motora.. Niti mu je sta dodavano niti oduzimano.fabricko stanje. nikada mu u motor nisu, salijevani, nikakvi adetivi, da nebi, mrsio ili da nebi dimio.. Na autu je svaki, dio nov novcat, postvljen..

Niti sta lupka, niti sta kucka u voznji.. Auto je bez greske. I namanjeg nedostatka.ili skrivenih mana. I ne trazi apsolutno, nikakvog ulaganja za duzi vremenski period. samo sipat naftu u vozi . Ko ga kupi, bice, miran duzi, duzi vremenski period. I bice prezadovoljan. I navozace se dugo i dugo, i bice mi lično zahvalan kakav sam mu auto prodao. onakav kako sam ga opisao I znace sta ima pred kucom, da ima siguran i ispravan auto.. MOLIM , BEZ GLUPIH PITANJA. . ZA OVAJ AUTO LICNO SVAKOME GARNTUJEM DA JE U SAVRŠENOM STANJU .. ”

Link za automobil možete pronaći OVDJE

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija