Ovo je BMW u kojem su poginuli mladići iz Srbije

Na putu Užice – Zlatibor u Srbiji jutros je oko 5:30 sati došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj su stradale četiri mlade osobe. Kako piše Telegraf, vozač BMW je zbog vjerovatno neprilagođene brzine prešao u lijevu traku, udario u bankinu nakon čega se automobil prevrnuo od siline udara.

Tri osobe su poginule na licu mjesta, dok je četvrta osoba iz vozila preminula u bolnici od posljedica povreda zadobijenih u nesreći. Na licu mjesta su poginuli su vozač Vladimir M (27), Stefan DŽ. (21), Nikola D (19), dok je Uroš D. (22) preminuo je u bolnici od posljedica teških povreda.

Jutros oko 5.00 sati na putu Užice Zlatibor došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj je poginulo četiri mladića V. M. (27) koji je najverovatnije upravljao vozilom, S. Dž. (21) i U. D. (22), dok četvrta osoba još nije zvanično identifikovana. Nezvanično, svi stradali su iz Užica. Oni su su stradali u džipu marke BMW slovenačkih registracionih oznaka

Automobil se prevrnuo na putu Užice – Zlatibor kod kamenoloma Surduk, na par kilometara od Užica.

Do udesa je najverovatnije došlo kada je džip koji se kretao iz pravca Užica prema Zlatiboru posle izlaska iz jedne pravine kod kamenoloma Surduk, prešao, iz još neutrvrđenih razloga, preko tri kolovozune trake, udario u betonski odbojnik, nastavio da se kreće “češući” stenu i ivičnjak, a zatim se vratio u desnu kolovoznu traku preko koje je preleteo i udario u metalnu bankinu. Vozilo se potom prevrnulo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79