Ovo je kuća zatvorskog čuvara iz Širokog Brijega: “Muškarac u vrijeme pretresa nije bio kući”

Tužiteljstvo Kantona Zapadnohercegovačke objavilo je detalje pretresa kuće zatvorskog čuvara iz Širokog Brijega.

Po prethodnom odobrenju postupajućeg tužitelja Kantona tužiteljstva KZH u Širokom Brijegu Josipa Aničića i Naredbi o pretrazi izdanoj od strane Općinskog suda u Širokom Brijegu, policijski službenici OKP-a PU Široki Brijeg zajedno s policijskim službenicima SKP MUP- KZH su dana 12. 11. 2022. godine u mjestu Biograci, Široki Brijeg izvršili pretragu obiteljske kuće, pratećih objekata i vozila koje koristi I.M. (1990.) zatvorski čuvar zaposlen u KPZ Mostar, kazala je za portal Jabuka.tv viša stručna suradnica i službenica za odnose s javnošću Kantonalnog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu Petrunjela Matijević.

U kući su pronađeni droga, oružje i više komada streljiva.

Tom prilikom u unutrašnjosti kuće pronašli su veću količinu zelene suhe biljne tvari koja svojim izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu tipa marihuana, više komada vaga za precizno mjerenje, više komada automatskog i lovačkog oružja, te više komada streljiva različitog kalibra za automatsko i lovačko oružje, naglasila je.

Osumnjičeni nije zatečen u kući prilikom pretresa.

Ne možemo potvrditi informaciju da se isti nalazi u bijegu jer u vrijeme pretresa nije bio kući, zaključila je Matijević u izjavi za portal Jabuka.tv.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79