Ovo je Mirza Podbičanin, muškarac koji je sinoć likvidiran u centru Sarajeva

Ovo je Mirza Podbičanin, muškarac koji je sinoć likvidiran u centru Sarajeva


Sinoć se u centru Sarajeva desio stravičan zločin kada je Elvir Sejfić hladnim oružjem likvidirao Mirzu Podbičanina, a teško povrijedio Sulju Planju.

Planji se još uvijek bore za život, a kako saznajemo, njegovo stanje je vrlo teško.

Prema zvaničnim informacijama, zločin se desio jučer oko 19:50 sati, kada je policija obaviještena da se u ulici Mula Mustafe Bašeskije nalazi tijelo NN lica. Ispostavilo se da se radi o Mirzi Podbičaninu rođenom 1983. godine u Sarajevu, a policija je dolaskom na lice mjesta zatekla njegovo beživotno tijelo. Podbičanin je podlegao povredama.

Mirza Podbičanin

Dalje, policija je u 19:55 sati na Trgu djece Sarajeva zatekla Sulju Planju, rođenog 1977. godine u Sarajevu, sa vidnim povredama nanesenim oštrim predmetom. Na licu mjesta policajci su zatekli i Elvira Sejfića.

Suljo Planja/Domac

Tijelo Mirze Podbičanina prevezeno je vozilom KJKP “Pokop” u prosekturu Bare, Sulji Domcu su prvi pomagali na licu mjesta pripadnici Hitne pomoći, da bi hitno bio prebačen na UKC Sarajevo, gdje je zadržan na liječenju.

Elvir Sejfić je lišen slobode zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela ubistvo i ubistvo u pokušaju.

Prema nezvaničnim informacijama, Domac i Podbičanin su pretukli Sejfića istog dana, te su mu prijetili, a na šta je Sejfić odgovorio tako što je otišao kući po hladno oružje. Više detalja pročitajte u članku ispod.

Suljo i Mirza su prije zločina pretukli Elvira. Najgore mu je palo što su mu zaprijetili sil**anjem kćerke?



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija