Ovo je šumar Stjepan koji je pokušao likvidirati 25-godišnjeg mladića

U ponedjeljak, 20. marta, pripadnici PS Kreševo su dobili poziv da je u ugostiteljskom objektu u naselju Resnik u Kreševu došlo do narušavanja javnog reda i mira.

Po dolasku na lice mjesta, utvrđeno je da su u narušavanju javnog reda i mira učestvovale dvije osobe i to S.Lj. (1965) i I.F. (1998).

Osoba S.Lj. je koristila hladno oružje (nož) te osobi I.F. nanio povrede u predijelu vrata.

I.F.-u je ukazana prva pomoć u Domu zdravlja Kreševo, a zatim je prebačen na KCUS. Nakon pregleda i ukazivanja dodatne pomoći, I.F. je pušten na kućno liječenje.

Ovo su informacije koje smo dobili od portparola MUP-a SBK-a Hasana Hodžića piše Mahala

Nezvanično saznajemo da će ovaj slučaj biti prijavljen Tužilaštvu SBK-a od strane više osoba jer postoje svjedoci koji svojim svjedočenjima ovaj slučaj karakterišu kao djelo izazivanja, rasne, vjerske i nacionalne mržnje.

Kako portal Crna-Hronika saznaje identitet šumara je Stjepan Ljolje. Naš portal je dobio sliku mladića sa prostrijelnom ranom na vratu ali ne želimo objaviti fotografiju koja je uznemirijućeg sadržaja.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79