Ovo je vozač Haris koji je usmrtio Lejlu na Ilidži. “Bio član trkačkog kluba iz Sarajeva”

Ovo je vozač Haris koji je usmrtio Lejlu na Ilidži. “Bio član trkačkog kluba iz Sarajeva”


Portal Crna-Hronika donosi vam potresne priče porodica koji su izgubili svoje najmilije na pješačkim prelazima, na cestama, trotoarima od strane bahatih vozača. Sinoć ste na naše portalu mogli pročitati potresnu ispovijest porodice Suljić koja je izgubila svoju 20-godišnju Lejlu.

Tu kobnu nedjelju 3.7.2022. godine pamtit će cijelog života. Nažalost te večeri automobil marke VW Polo GTI udario je pješaka u 21:55 sati u u Rustempašinoj ulici na Ilidži.

Nesreća se desila također na pješačkom prelazu. Od siline udarca, Lejline stvari ostale su po cesti. Nikada nije uspjela otići po njih. Preminula je 3 mjeseca poslije nesreće piše Crna-Hronika.

Potresna ispovijest za CH: I naša Lejla (20) je preminula od ubice vozača. On je slobodan…

Lejla je bila sportiskinja. Te kobne večeri Lejla se vraćala iz teretane kući. Na pješačkom prelazu udario ju je Haris sa svojim automobilom. Ovaj vozač bio je član trkačkog auto-moto kluba. Proveo je 90 dana iza rešetaka. Danas normalno živi, radi ali i vozi automobil piše Crna-Hronika.

20-godišnja Lejla, puna tri mjeseca nalazila se u komi. Preminula je 21.09.2022. godine u 20. godini života.

Haris Frelih je bio aktivan član trkačkog kluba iz Sarajeva pod nazivom “Steet Crew”. Vozio je VW Pola sportske izvedbe GTI.

Potresna ispovijest za CH: “19-godišnju Arnelu na pješakom prelazu udario pijani vozač”

Podsjećamo kako je 4.7.2022. godine izvjestio MUP Kantona Sarajevo.

Dana 03.07.2022.godine u 21,45 sati na kolovozu raskrsnice ulica Rustempašina-Ustanička, općina Ilidža, dogodila se saobraćajna nezgoda. Tom prilikom došlo je do udara i obaranja na kolovoz pješaka L.S., rođena 2003.godine u Konjicu, nastanjena u Sarajevu, od strane putničkog motornog vozila marke “VW Polo”, reg oznaka O50-M-449, kojim je upravljao vozač H.F., rođen 1999.godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede opasne po život zadobila je pješakinja L.S., a ljekarska pomoć joj je ukazana u UKC u Sarajevu, gdje je na Klinici za neurohirurgiju zadržana na daljem liječenju.

Uviđaj na licu mjesta obavili su dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještaci mašinske i saobraćajne struke.

Dana 04.07.2022.godine u 03,30 sati, po naredbi dežurnog tužioca, vozač H.F. je lišen slobode, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo iz člana 336. stav 1. (Teška krivična djela protiv sigurnosti javnog prometa), a u vezi sa članom 332. stav 3. u vezi sa stavom 1. (Ugrožavanje javnog prometa) KZ F BIH i predat u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo.

Policijski službenici Odjeljenja za saobraćajne istrage, pod nadzorom postupajućeg tužioca, nastavljaju rad na dokumentovanju navedene saobraćajne nezgode.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija