Foto: Kurir
Ovo može samo bolestan mozak: Djevojčica je jedva davala znake života, poznato šta je otac držao na kadi

Ovo može samo bolestan mozak: Djevojčica je jedva davala znake života, poznato šta je otac držao na kadi


 

Slučaj nezapamćenog porodičnog nasilja koji se danas razotkrio u beogradskom naselju Mirijevo, uznemirio je čitavu Srbiju.

Kako Kurir piše, djevojčica (8), koju je otac godinama držao zatočenu u kadi, spašena je u posljednji čas kad su dvije policajke krajem prošle nedjelje provalile u stan u stambenoj zgradi.

U kupatilu su je zatekle jedva živu, kako leži u kadi. Malena je bila toliko izgladnjela i dehidrirana da je jedva davala znake života.

Na opšte zaprepašćenje i suze očevidaca, zabilježen je i više nego bolestan detalj iz stana strave – na kadi u kojoj ju je držao zatočenu, otac je stavio i zajedničku fotografiju sebe i kćerke.

Jedna od dvije policajke koje su došle na intervenciju iznijela je u rukama na neskriveno zaprepašćenje komšija i očevidaca koji su mislili da u roze jaknici nose bebu jer je dijete od osam godina bilo toliko sićušno, neuhranjeno i iscrpljeno.

Komšije za Kurir kažu da nisu znale ni da djevojčica postoji jer ju je otac Uroš P. (37) godinama držao zatočenu kao roba.

Dijete navodno niti hoda niti govori.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija