Ovo su heroji koji su sinoć spriječili ženu u Modriči da počini samoubistvo

Policajci iz Modriče Dalibor Popović i Dragan Savić reakcijom u zadnjem času spriječili su ženu da se ubije skokom sa mosta u tom gradu.

Dalibor Popović je ispričao da im je danas oko 1.50 časova djevojka prijavila da je šetala sa drugaricom i da je na Starom mostu na rijeci Bosni u Modriči primjetili ženu koja planira da skoči.

– U prijavi je rekla da je žena jednom nogom prešla preko ograde. Samo za par trenutaka smo bili na mostu, a ta žena je već bila i drugom nogom prešla sa vanjske strane mosta, kaže Popović.

On ističe da su bili veoma oprezni i da su je doslovne sekunde dijelile da ne skoči sa mosta.

– Tu su sve vrijeme stajale i djevojke koje su to prijavile policiji. Prišli smo joj veoma oprezno, kolega ju je uzeo za jednu, a ja za drugu ruku i prebacili smo je na unutrašnju stranu mosta, pojasnio je policajac Dragan Savić.

Kaže da su odmah pozvali ekipu Hitne pomoći.

– Posebno bi se zahvalili sugrađankama koje su nam prijavile ovaj događaj, i koje su bile tu prisutne tokom cijele akcije spasavanja. Jer smo obostranom blagovremenom reakcijom uspjeli sačuvati jedan ljudski život, ispričali su Popović i Savić, prenosi ATV.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79