Ovo su mladići koji su sinoć poginuli: Zakucali su se u traktor i izgubili živote

Dva najbolja drugara, Ljubomir Marinkov (25) i dvije godine mlađi Dejan Tot iz Žitišta, u noći između subote 27. i nedjelje 28. jula u 2.45 časova, tragično su izgubili živote, na putu od mjesta Torak prema Srpskom Itebeju.

Kako je potvrdila zrenjaninska policija, njih dvojca su motorom kojim je upravljao Ljubomir Marinkov, naletjeli na nepravilno osveijtljen traktor sa presom za slamu, tzv. balirkom, kojim je upravljao tridesetogodišnji D.O. iz Torka kod Žitišta, koji je lišen slobode i uz krivičnu prijavu zbog teškog djela protiv bezbjednosti javnog saobraćaja, zadržan je u pritvoru 48 sati, nakon čega će biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Zrenjaninu, prenosi Espreso.

Ljubomir Marinkov je iz ugledne familije koja se bavi poljoprivredom, njegov otac Žarko je poznat kao stočar koji uzgaja veliki broj krava i ostale stoke, a tragično nastradali Ljubomir je najmlađi od trojce braće, Gorana i Zorana.

Obožavao je automobile i motore, dane je provodio u radionici u dvorištu porodične kuće u koju je često svraćao i njegov najbolji prijatelj Dejan.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments