Ovo su momci koji su postavili plakate o podjeli BiH. Evo šta kažu

Ovo su momci koji su postavili plakate o podjeli BiH. Evo šta kažu


Danas su u Tuzli, Bijeljini i Brčkom postavljani plakati o podjeli Bosne i Hercegovine, a na kojim je pisalo “Podjela za koju se borimo”.

Neko organizovano postavlja plakate o podjeli BiH u Brčkom, Bijeljini i Tuzli

Sada je poznato ko je postavio plakate.

Aktivisti Karton revolucije postavili su plakate o podjeli Bosne i Hercegovine u Tuzli, Brčkom i Bijeljini. Oni su se sami javili na Facebook profilu, a nakon što je objavljena informacija.

“Dokazali smo kako čitava država razmišlja, dokazali smo da svi političari nemaju pojma šta vide, zato što je njihov pogled usmjeren jedino i isključivo u prošlost umjesto u budućnost i tako truju narod. Vidite nove ratove, podjelu Bosne između Srbije i Hrvatske? Vidite natpise na ćirilisi pa govorite da su ih postavili Srbi! Vidite Tuzlu kako izdaje Bosnu i Hercegovinu i Bijeljinu koja izdaje srpstvo! To jeste vidjeli”, poručuju iz Karton revolucije.

Dalje objašnjavaju kakvu su liniju podjele nacrtali.

“Linija koju smo nacrtali je autoput, Koridor 5C, generacijski projekat. Kada naša država dobije ovu liniju, odnosno autoput, milioni turista iz centralne Evrope će ka Jadranu prolaziti od Doboja preko Sarajeva do Ljubuškog. Milioni ljudi nose milijarde eura, a naše crkve, džamije, planine, kanjoni, rijeke su jako dobar mamac da ih ovdje i ostave. Mi smo zagovornici ove podjele Bosne jer jedina ne govori mi ili oni nego mi i oni”, zaključili su aktivisti.

Pogledajte OVDJE video koji su objavili.

 



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija