Pala sa litice nekoliko trenutaka nakon što ju je momak zaprosio

Pala sa litice nekoliko trenutaka nakon što ju je momak zaprosio


Romantično vjenčanje i veseli trenuci zaruka pretvorili su se u tragediju na rtu Polente u Kanakaleu, Turska, kada je buduća mlada Jesim Demir (39) preminula nakon pada s litice visoke 30 metara, samo nekoliko trenutaka nakon što ju je njen momak Nizametin Gursu zaprosio.

Par je odabrao ovu slikovitu lokaciju kako bi proslavili svoje zaruke i uživali u zalasku sunca. No, sudbina je okrenula svoje karte, i trenuci sreće pretvorili su se u tragediju.

Prema izvještaju, Gursu se vratio do automobila kako bi pripremio stvari za piknik, kada je iznenada čuo vrisak. U žurbi se vratio natrag i zatekao zastrašujući prizor – njegova nova zaručnica padala je sa litice.

Uprkos hitnoj medicinskoj intervenciji, Jesim je preživjela pad, ali ozljede su bile preteške, a doktori su, nažalost, morali proglasiti njezinu smrt nakon 45 minuta borbe za njen život.

Vlasti su brzo reagirale na ovu tragičnu nesreću i zatvorile područje gdje se dogodila tragedija, pokrenuvši istragu. Kako pišu mediji, pristup litici sada je dopušten samo na “kontrolirani način” kako bi se izbjegle slične nesreće u budućnosti.

Prijatelji para izrazili su svoju tugu zbog ovog tragičnog događaja. “Ovo je mjesto gdje svi dolaze da gledaju zalazak sunca i stvaraju lijepe uspomene. Međutim, putevi su jako loši i nema ograde na ivici litice. Treba poduzeti mjere opreza kako bi se slične nesreće spriječile”, rekao je jedan od prijatelja para lokalnim medijima.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija