PDP raspustio Opštinski odbor u Novom Gradu

Predsjedništvo PDP-a raspustilo je Opštinski odbor stranke u Novom Gradu i imenovalo Milanka Mihajilicu za povjerenika, saopštio je večeras dosadašnji predsjednik ovog odbora Aleksandar Janković.

Janković je objavio na društvenim mrežama da autorizuje izborni program za predstojeće lokalne izbore koji je sačinio, te da ga ne smiju koristiti bez njegove saglasnosti.

On je naveo da je odluku Predsjedništva PDP-a, koja je donesena na sjednici 14. juna, primio danas.

Obrazloženo je da odluka donesena zbog “poremećaja u funkcionisanju opštinskog odbora”, odnosno s obzirom na turbulencije koje traju duži period, a nakon eskalacije i dubokih podjela, te Jankovićevog odbijanja kompromisnih rješenja i odustajanja od kandidature.

Navedeno je da su za odluku glasali svi članovi Predsjedništva PDP-a uz uzdržan glas predsjednika stranke Branislava Borenovića.

U dokumentu, koji je juče potpisao Borenović, navodi se da je povjerenik zadužen da izvrši potrebne radnje na popravljanju međuljudskih odnosa i vraćanju političkog zajedništva među članovima.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79