Pet osoba povrijeđeno u nesreći kod Bijeljine, auto završio u kanalu

Pet osoba povrijeđeno u nesreći kod Bijeljine, auto završio u kanalu


Na putu Bijeljina – Ugljevik, u mjestu Ravno Polje, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je povrijeđeno pet osoba.

Svi povrijeđeni su zadržani na daljem liječenju i posmatranju u bijeljinskoj bolnici, saznaje InfoBijeljina.

Nesreća se dogodila u 14.30 sati.

– Učestvovala su tri vozila i to “Аudi 3” kojim je upravljao R.I., “Audi 3”, kojeg je vozio М.D. i “Gоlf 3”, u kojem su bili vozač М.H., suvоzаč Ј.H, te putnici R.H., F.M. i Т.B. Svih pеt licа iz “Golfa” su zаdоbili tjelesne povrede – rekli su iz policije.

“U udesu, koji se dogodio u 14 časova i 30 minuta, učestvovala su tri automobila. Od pet povrijeđenih, četvoro je zadržano u bijeljinskoj bolnici, kaže za BN TV direktor bolnice Zlatko Maksimović.

“Od njih četvoro, dva pacijenta su sa teškim tjelesnim povredama, opasnim po život. Jedan pacijent ima povrede glave sa moždanim krvarenjem. Drugi pacijent ima povredu grudnog koša sa pneumotoraksom gdje je učinjena hirurška intervencija i za sada je stabilan. Treći pacijent je sa teškom tjelesnom povredom, prelomom grudne kosti, dok četvrti pacijent ima kontuziju glave i nagnječenje grudnog koša”, izjavio je direktor bijeljinske bolnice prof. dr. Zlatko Maksimović.

“Dodatne dijagnostičke procedure će pokazati koji je stepen povrede. S obzirom da su pacijenti sa teritorije Tuzle, mi smo u kontaktu sa kolegama sa KC Tuzla. Dogovor je da pacijenti ostanu u našoj ustanovi i da zajedno u koordinaciji sa kolegama iz KC Tuzla, učinimo sve u cilju poboljšanja stanja naših pacijenata”, dodao je Maksimović.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija