Pijani policajac se skidao pred gostima i prijetio konobaru u kafani, on ga prijavio policiji

Pijani policajac se skidao pred gostima i prijetio konobaru u kafani, on ga prijavio policiji


Policajac iz Nove Gradiške u Hrvatskoj koji je divljao u kafiću koji se nalazi u samom centru grada, odmah ispod prozora kancelarije gradonačelnika, mora platiti novčanu kaznu od 300 eura, piše “24Sata”.

Policajac je pod uticajem alkohola od 1.91 promila remetio javni red i mir u centru Nove Gradiške tako što je više puta skidao majicu i bio go do pasa u prisustvu više gostiju.

Isto tako, radniku kafića unio se u lice te mu rekao: “Je**m ti sve mrtvo”, zbog čega ga je konobar rukama odgurnuo od sebe, pa je policajac pao na pod, a pri tome je i srušio nekoliko stolova s flašama i čašama.

Policija je potvrdila kako je protiv policajca podnesen zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka, zbog teže povrede dužnosti.

Osim policajca, osuđen je i poslovođa kafića, koji mora platiti novčanu kaznu od 100 evra jer kao odgovorna osoba u kafiću nije spriječio narušavanje javnog reda i mira iako je to mogao učiniti bez opasnosti za sebe ili druge.

Osuđen je i konobar, koji mora platiti također 100 eura novčane kazne, jer je okrivljenom policajcu, koji je bio pijan, nastavio točiti alkohol, prenosi “Index”.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija