Pjevačica ne krije da je sretna: Novinarima ispričala romansu sa Draškom Stanivukovićem

Tanja Savić ljetos je navodno bila u tajnoj vezi sa političarem iz Banjaluke, Draškom Stanivukovićem, a povodom ovih tvrdnji je i dalje zagonetna.

Na pitanje da li su informacije istinite ostala je nedorečena, piše Blic.

– Pa već kad ste toliko pisali… -započela je Tanja izlaganje medijima, a na pitanje da li je zaljubljena poručila je:

– Pa ne znam da li se to vidi?! Pazi mene, ja koja dajem povoda. Ja sam samo ispunjena žena, iznutra.

Inače, priča o Tanjinoj navodnoj romansi sa političarem je počela kada je voditeljka Jovana Jeremić u emisiji “Paparaco lov” iznijela detalje navode afre pjevačice i političara, ali je prećutala njegovo ime.

Pjevačica Tanja Savić prijavila supruga za otmicu sinova

– Evo ekskluzive. Čula sam da je jedan mladi političar bio s Tanjom u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije iz Srbije, iz Bosne je, i nije Dodik. Ko je? – uz osmijeh je otkrila Jovana.

Veza Tanje Savić i gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića je navodno bila tajna jer je on u to vrijeme imao dugogodišnju djevojku. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja nakon teškog perioda koji je pjevačica imala sa suprugom Duškom Jovančevićem tokom borbe za starateljstvo nad njihovom djecom.

 

28-godišnji Draško ovog je ljeta imao aferu s 36-godišnjom Tanjom i da je ta vijest, očekivano, naljutila njegovu djevojku Kristinu Beronju, koja ga je zbog toga odlučila ostaviti i otpratiti na profilu na Instagramu.

“Ne želim ništa komentirati. Ne bih, ništa. Ne bih ni demantirala. Meni je to sve smiješno. Nemam komentara, mislim da je to najpametnije. Ako bilo što izjavim, opet će to biti, znate ono”, izjavila je za novu.rs Tanja, koja, za razliku od Kristine, i dalje prati Draška na društvenim mrežama, baš kao i on nju.

Njihovu navodnu aferu razotkrila je voditeljica Jovana Jeremić tijekom gostovanja u jednoj emisiji, što se Tanji baš nije svidjelo.

“Bože, kakvo je to pitanje! Imam li ja prava sačuvati privatnost i da ne moram iznositi neke detalje o svom privatnom životu? Ne moram ići na poligraf ili ne znam ja što. Vi pišete, to je vaš posao. Ako imate dokaze – poštujem. Ako nemate – poštujem i to. Što god da ja kažem, to će se protumačiti na ovaj ili onaj način, a svatko tko priča o tuđem životu – on priča o sebi! Posebno mi je bila ona njena rečenica interesantna – “sjaši Kurta, uzjaše Murta”, je l’? Znači, to je njen moto u životu! To mogu kazati, ali opet ne želim ni s kim biti u konfliktu. Reče Jovana Jeremić i ostade živa, eto”, izjavila je Tanja.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79