Podoljak odgovorio Milanoviću nakon što je rekao da su “ZDS” i Slava Ukrajini” isto

Podoljak odgovorio Milanoviću nakon što je rekao da su “ZDS” i Slava Ukrajini” isto


Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović komentarisao je danas pokliče “Za dom spremni” i “Slava Ukrajini” i rekao da je to za njega isto.

“Na uzvik Slava Ukrajini istaknuo je: “Mučim se kao Isus da stavimo pokliče poput ZDS-a sa strane. Ako nisi shvatio, ne mogu te preodgajati. No između Za dom spremni i Slava Ukrajini nema razlike. To je poklič najradikalnijih šovinista zapadne Ukrajine koji su radili s nacistima i pobili tisuće Židova, Poljaka… To ne želim slušati u Hrvatskoj. To što su se neki lideri navukli na to, ne zanima me. Neka izmisle drugačiji pozdrav. Neka maknu i Rusiju i Ukrajinu. Kijev je daleko, Moskva još dalje.”, rekao je Milanović.

Vrlo brzo je dobio odgovor od savjetnika ukrajinskog predsjednika Mihaila Podoljaka.

“Nekoliko skromnih savjeta hrvatskom predsjedniku Milanoviću. Nemojte živjeti prema infantilnim mitovima ruske propagande. Sada je to već smiješno. Ne bojte se istinite historije. Čini nas jakima. Nemojte tražiti od hrabrih ljudi koji se u Ukrajini bore za svoju slobodu i svoje porodice da se predaju ako vi sami niste spremni braniti vlastitu zemlju. To je jednostavno sramotno. I da, Slava Herojima. Uvijek”, poručio je Podoljak.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija