Pogledajte kako je momak na motoru udario jelena pri brzini od 87 km/h

Vožnja slabo prometnim cestama kroz nenaseljena područja može rezultairati naletom na životinju, posebno divljač koja se slobodno kreće šumskim područjem. Takve nesreće mogu biti vrlo opasne za sve učesnike i najviše ovise o veličini divljači i brzini kretanja vozila.

Kad je u pitanju nalet motociklom, opasnost je još veća. To je na svojoj koži iskusio vozač motocikla koji je naletio na mladog jelena. On je krenuo na putovanje dugo 800 km koje prolazi kroz nacionalni park Blue Ridge Parkway u SAD-u.

Vozeći Yamahu FJR 1300, ušao je u dugi zavoj i u jednom trenutku naletio na mladog jelena koji je pretrčavao cestu. Sve se dogodilo u trenutku, a s obzirom na to da je vozio brzinom od 87 km/h, nije mogao puno toga napraviti. Jednostavno, nije bilo vremena za reakciju.

Udarac je bio vrlo snažan, ali je motocikl začudo zadržao pravac i time spasio motociklista od ozbiljnih ozljeda. Očito su ovdje ključni bili tip i masa motocikla, ali i brzina te sam ugao udara u životinju.

Motociklista ova nesreća, usprkos znatnom oštećenju motocikla, nije izbacila iz sedla.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79