Pogledajte privođenje opasnog momka iz Bratunca: “Nosili ga u maricu”

Pogledajte privođenje opasnog momka iz Bratunca: “Nosili ga u maricu”


Opasni momak Milisav Lukić zvani Kiro jučer u popodnevnim satima lišen je slobode od strane pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske. Kako nam javljaju čitatelji portala, policijski službenici su nosili Milisava u maricu jer je odbijao naredne službenih osoba.

Lukić je  poznat po provociranju Bošnjaka u Bratuncu. Podsjećamo, kako smo objavili početkom juna Lukić je napao goste u aščinici “Korzo”, a ženi s hidžabom je govorio “da skine maramu i tražio od nje burek sa svinjetinom”.

2018-te godine braća blizanci Milisav i Miroslav Lukić (37), nasrnuli su na dvojicu policajca koja su poslije napada zatražila ljekarsku pomoć u Domu zdravlja Bratunac. Tada su braća napala na četiri policajca. Lišeni slobode pa pušteni.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

https://www.tiktok.com/@crnahronikainfo/video/7190434119640157446?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7185172671659230725


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija