Pogledajte video posljednjeg zavoja rally vozača koji je preminuo u Hrvatskoj: “Trenutak prije nesreće”

Pogledajte video posljednjeg zavoja rally vozača koji je preminuo u Hrvatskoj: “Trenutak prije nesreće”


Craig Breen, irski vozač koji se ove godine natjecao za momčad Hyundai Motorsport, smrtno je stradao tijekom jučerašnje trening vožnje ususret WRC Croatia Rallyju na dionici između Starog Golubovca i Lobora.

Tragična nesreća dogodila se u 12.40 sati na dionici ceste koja je bila zatvorena za promet. Automobil kojim je upravljao Breen izletio je s ceste i prednjim lijevim dijelom udario u stup. Irac je, nažalost, preminuo na licu mjesta, a njegov suvozač James Fulton prošao je bez težih ozljeda.

Društvene mreže preplavljene su porukama u kojima se fanovi opraštaju od svog idola, a pojavila se i snimka posljednjih trenutaka prije nesreće.

Možete je pogledati OVDJE.

 

@vlado01v last turn before heaven🙏 #craigbreen #wrcrallye #croatia #testdrive ♬ See You Again (feat. Charlie Puth) – Wiz Khalifa

Prije dva mjeseca, nakon što je osvojio drugo mjesto na utrci u Švedskoj Breen je bio oduševljen svojim povratkom na stazu, a kroz suze je ispričao koliko je sretan u svojoj momčadi.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija