Pojačan je promet vozila na ulazu u Bosnu i Hercegovinu

Pojačan je promet vozila na ulazu u Bosnu i Hercegovinu


Zbog rekonstrukcije mosta u mjestu Stupari, na magistralnom putu Kladanj-Živinice, vozila saobraćaju naizmjenično, uz postavljene semafore.

Sanacioni radovi aktuelni su i na magistralnim putevima: Prozor/Rama-Jablanica, Foča-Ustikolina, Tarčin-Konjic, Olovo-Semizovac i Međeđa-Višegrad.

Na magistralnom putu Rogatica-Ustiprača, zbog oštećenja mosta, vozila do 30 tona saobraćaju jednom trakom, dok je za vozila preko 30 tona saobraćaj obustavljen.

Pojačan je promet vozila na ulazu u Bosnu i Hercegovinu na graničnim prelazima Doljani i Velika Kladuša, a na graničnim prelazima Gradina i Bosanska Gradiška na izlazu iz naše zemlje. Na ostalim graničnim prelazima putnička vozila ne čekaju duže od 30 minuta.

Zabranjen je saobraćaj za vozila preko 5 tona najveće dozvoljene mase na graničnom prelazu Karakaj (kod Zvornika). Teretna vozila preko 5 t preusmjeravaju se na granične prelaze Bratunac ili Rača, dok autobusi mogu koristiti GP Šepak, saopšteno je iz BIHAMK-a.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija