Policajac Damir spasio mače iz šahta na gradilištu tramvajske pruge

Policajac Damir spasio mače iz šahta na gradilištu tramvajske pruge


Lijepu sliku zabilježili smo jutros kod sarajevske Tehničke škole. Iako su jutarnje gužve, a vozači nervozni zbog radova i brojnih saobraćajnih ograničenja, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo bili su u humanoj misiji.

Naime, policajac Damir, pripadnik Jedinice za saobraćaj Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, koji je regulirao saobraćaj kod sarajevske Tehničke škole i Ambasade Sjedinjenih Američkih Država (SAD) napravio je divnu gestu i spasio prelijepo mače iz šahta u ovom izuzetno prometnom dijelu grada.

“Dok su regulisali saobraćaj, a u vezi rada na pruzi kod Tehničke škole, policajci su čuli mače u šahtu te su ušli u isti i nakon pola sata ga uspjeli izvući”, kazao je novinaru Radiosarajevo.ba građanin koji se u to vrijeme našao u blizini.

Primjer je ovo djelovanja policije u zajednici koji je za pohvalu, te upućujemo čestitke humanom policajcu Damiru i njegovim kolegama.

POGLEDAJ GALERIJU

Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija