Policija istražuje ko se tukao među SDA-ovcima u tuzlanskom restoranu

Policija istražuje ko se tukao među SDA-ovcima u tuzlanskom restoranu


Prema informacijama Crne Hronike, u ponedjeljak su se u tuzlanskom restoranu “Royal” potukle dvije struje Stranke demokratske akcije iz Tuzlanskog kantona.

Navodno je deblji kraj izvukao gradonačelnik Živinica Began Muhić, koji ima povredu noge, a prema izvoru CH koji je upoznat sa slučajem, Muhića je tukao Smajo Mandžić.

SDAovci se potukli između sebe, gradonačelnik Živinica izvukao deblji kraj

“Smajo Mandžić laže da nije bio prisutan kada se desio nemili događaj u restoranu Royal u Tuzli. Istina je da je vrijeđao i psovao novoizbranom predsjedniku gradskog odbora SDA Srebrenik Edinu Vikalu i kada je gradonačelnik Živnica Began Muhić ustao u odbranu Vikala, Mandžić ga je snažno udario pesnicom, oborio na tlo a zatim tri, četiri puta udario nogom”, kaže izvor za Crnu Hroniku.

MUP TK je danas potvrdio da su započeli istragu o ovom incidentu.

“Obzirom na informacije koje su objavljenje u određenim medijima, a u vezi događaja od 22.1.2024.godine u Tuzli, Uprava policije MUP TK-a obavještava javnost da Policijska uprava Tuzla, u skladu sa svojim nadležnostima poduzima mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih relevantnih činjenica i okolnosti u vezi istog, te će više informacija biti saopšteno nakon završetka aktivnosti koje su u toku”, saopćeno je iz policije.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija