Policija kaznila momke koji su se drogirali na javnoj površini

PP Mostar Centar je pojačao policijske ophodnje u blizini osnovnih škola, isto tako oko srednjih škola, a sve u cilju suzbijanja nelegalne distribucije opojnih droga malodobnim osobama-učenicima, prenosi Bljesak.
Policijski službenici Policijske postaje Mostar Centar su izdali prekršajne naloge (po 500 KM) osobama inicijala M.D. (1968.) iz Posušja i Ć.J. (1978.) iz Širokog Brijega, što su na javnom mjestu konzumirali narkotička sredstva. ”U dežurnu službu PU Mostar prijavili su građani, isto tako objavljene su fotografija na nekim portalima da dvije osobe konzumiraju narkotička sredstva u blizini ‘Osnovne škole Ilija Jakovljević’ u gradskom naselju ‘Centar 2’. Policijski službenici PP Mostar Centar su poduzetim operativnim mjerama pronašli osumnjičene, te nakon utvrđenog identiteta osoba postupili sukladno Zakonu o javnom redu i miru”, navodi se u priopćenju MUP-a HNŽ-a. PP Mostar Centar je pojačao policijske ophodnje u blizini osnovnih škola, isto tako oko srednjih škola, a sve u cilju suzbijanja nelegalne distribucije opojnih droga malodobnim osobama-učenicima, naveli su iz MUP-a HNŽ-a.
Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments