Policija kod vozača Škode pronašla oko 5 kila speeda, 2.600 KM, kokain, kanabis, fantomka, lažne dokumente…

Policija kod vozača Škode pronašla oko 5 kila speeda, 2.600 KM, kokain, kanabis, fantomka, lažne dokumente…


Poduzimajući kontinuirane planske aktivnosti koje su usmjerene na sprečavanje i suzbijenje krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, tokom proteklog vikenda policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a i PS Travnik uspješno su realizovali su još jednu akciju.

Akcija je izvedena u saradnji sa nadležnim Kantonalnim tužilaštvom, a na osnovu naredbe Općinskog suda Travnik u mjestu Vrelo, općina Travnik izvršen je pretres putničkog motornog vozila marke Škoda, kao i vozača E.B. rođen 1991.godine i suvozača H.Z. rođen 2004.godine, obojica iz Bihaća.

POGLEDAJ GALERIJU

Prilikom pretresa vozila pronađeno je oko 5 kg bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga speed, određene količine materije za koje se sumnja da su opojne droge kokain i cannabis, novac u iznosu 2600 KM, fantomka, krivotvorene isprave na ime E.B., kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem raznih oblika krivičnih djela.

U saradnji sa nadležnim kantonalnim tužilaštvom osumnjičeni su lišeni slobode i protiv njih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje u vezi sa krivičnim djelima “Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga” i “Krivotvorenje isprave.”

Pretresi u Travniku i Bugojnu, pronađeni speed i marihuana



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija