Policija nakon tragedije na bazenu: “Doktori ga pokušali reanimirati ali nisu uspjeli”

Tridesetdvogodišnji mladić V.Š. iz Bijeljine preminuo je danas na bazenima banje “Dvorovi” kod Bijeljine, potvrđeno je za InfoBijeljina u policiji.

“Oko 16.20 časova na bazenima banje “Dvorovi” došlo je do utapanja muškog lica, kojem je od strane ekipe Hitne medicinske pomoći Bijeljina konstatovana smrt”, rekli su nam u policiji.

Podsjetimo, mladić je jučer primijećen kako pluta na površini vode u bazenu banje “Dvorovi” kod Bijeljine, nakon čega je pozvana Hitna pomoć, ali mu nije bilo spasa.

Nakon što je izvučen iz vode, na licu mjesta našao se i doktor Srđan Mijatović koji je, sa ostalima pokušao da ga reanimira do dolaska ekipe Hitne pomoći.

“Bio je bez svijesti, plutao je na vodi. Neko je pozvao Hitnu i ljekari su došli. Hitna ga je odvezla, ali mu nije bilo spasa, preminuo je”, kaže za InfoBijeljinu jedan očevidac.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79