U Kozarskoj Dubici stradali kuće, usjevi i sportska dvorana

Nevrijeme praćeno gradom koje je zahvatilo Kozarsku Dubicu izazvalo je značajnu štetu na području opštine.

Prema informacijama, nevrijeme je pogodilo područje oko 18.30 satia, uzrokujući štetu na javnim i privatnim objektima, vozilima, drveću i usjevima.

Snabdijevanje električnom energijom je normalizovano od 20.40 sati nakon prekida koji su nastali tokom olujnog nevremena.

Mirko Marin, starješina Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Kozarska Dubica, potvrdio je da građani prijavljuju štetu na kućama i automobilima, te da je nevrijeme prouzrokovalo oštećenja i na drveću.

Direktorica Centra za informisanje i kulturu, Dijana Kondić, izjavila je da je u nevremenu oštećen objekat sportske dvorane gdje je polomljeno sedam metara stakla, dok su u Sportskom centru “9. januar” oštećena stabla.

Petrovdanski turnir u malom fudbalu na otvorenom je otkazan zbog velike količine padavina koje su prouzrokovale zadržavanje vode na gradskim ulicama i oštetile grane drveća u gradu.

Na terenu su aktivne ekipe Vatrogasno-spasilačke službe koje pružaju pomoć i saniraju posljedice nevremena.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79