Policija trenutno nije u mogućnosti potvrditi identitet žene koja je pronađena u rijeci Uni…

Policija trenutno nije u mogućnosti potvrditi identitet žene koja je pronađena u rijeci Uni…


 

– Sinoć je u bihaćkom naselju Hatinac, na lokaciji Brvice, u rijeci Uni pronađeno beživotno tijelo žene čiji identitet nije poznat. Policija trenutno nije u mogućnosti potvrditi identitet žene koja je pronađena u rijeci Uni, te očekuje korisnu informaciju kao pomoć od građana…

Uočila ga je jedna građanka kako pluta i o tome oko 18,00 sati odmah obavijestila pripadnike policije Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskoga kantona.

Na mjesto događaja upućena je patrola Policije i osoblje Doma zdravlja Bihać. Tijelo žene se, na sreću, zaustavilo uz obalu rijeke Une odakle su ga pripadnici Jedinice za specijalističku podršku MUP USK-a izvukli na obalu rijeke Une. Ljekar je pregledom utvrdio da osoba ne daje znakove života.

Radi se o ženskoj osobi srednje životne dobi. Pripadnici Policije još uvijek ne mogu potvrditi identitet ove osobe jer kod sebe nije posjedovala nikakve identifikacione dokumente.

Ale Šiljdedić, Načelnik Prve policijske stanice Bihać uz ostalo kaže kako „trenutno nemaju saznanja niti prijava da se neko lice vodi nestalo a koje bi odgovaralo ovom opisu. Upravo iz tih razloga pozivaju i građane Unsko-sanskoga kantona, posebno, građane Bihaća ukoliko imaju određena saznanja o nestanku osoba ili osoba koje se nisu prijavile u određenom vremenskom periodu da to prijave, kako bi smo izvršili identifikaciju ove osobe.“


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija