Policija Tuzlanskog kantona u velikoj akciji: Pretresi na 10 lokacija u potrazi za drogom

Policija Tuzlanskog kantona u velikoj akciji: Pretresi na 10 lokacija u potrazi za drogom


Policijski službenici Uprave policije MUP-a Tuzlanskog kantona provode obimnu operativnu akciju na deset lokacija unutar kantona, s ciljem pronalaska droge i drugih dokaza povezanih s krivičnim djelima.

Tokom akcije, policija pretražuje stambene objekte i pokretne stvari, tragajući za dokazima koji bi mogli biti ključni u istrazi.

Akcija se provodi zbog osnovane sumnje da su na tim lokacijama počinjena krivična djela koja se odnose na neovlaštenu proizvodnju i distribuciju opojnih droga.

Infromacije su potvrđene od strane kantonalne policije.

“Pretresi se vrše po nalogu Kantonalnog suda Tuzla, uz nadzor Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona, i u saradnji sa službenicima Federalnog ministarstva unutrašnjih poslova,” navode iz kantonalne policije.

Više informacija o rezultatima ove akcije, uključujući eventualna hapšenja i zapljene materijalnih dokaza, bit će dostupno po završetku aktivnosti koje su trenutno u toku.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija