Policija u Goraždu uhapsila sekretara Gradskog vijeća

Nakon napada na pomoćnika gradonačelnika u Goraždu Envera Adžema koji se dogodio danas u Goraždu, a koji su mobitelom zabilježili slučajni prolaznici, policija MUP-a BPK Goražde uhapsila je Samira Kanlića, sekretara Gradskog vijeća.

On je fizički napao Adžema nedaleko od gradske pošte, nanijevši mu nekoliko udaraca, a napadu je kako saznajemo prethodila i svađa koja se dešavala naočigled prolaznika.

U jednom trenutku saobraćaj je bio zaustavljen, a prolaznici su u čudu posmatrali šta se dešava.

(VIDEO) Pogledajte snimak fizičkog napada na pomoćnika gradonačelnika Goražda

“Počinilac je pronađen i lišen slobode, da ne bi utjecao na svjedoke. Alkotestiran je i utvrđeno je da je pod dejstvom alkohola. Nakon otriježnjenja poduzeće se određene mjere i radnje. Nakon konsultacija sa tužiocem, uzeće se izjave i uputiće se izvještaj tužilaštvu o počinjenom krivičnom djelu nanošenje lahkih tjelesnih povreda”, izjavio je Mirsad Kamenica, šef Odsjeka za zaštitu tajnih podataka i analitiku MUP-a BPK Goražde, prenosi Klix.

O motivima ovakvog obračuna za sada nema informacija.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79