Policija zatekla momka kako puši džoint, pa ga prerovila i pronašla paketić marihuane

Pripadnici MUP-a RS su u ponedjeljak oko 12:00 sati u Doboju sankcionisali jedno lice zbog posjedovanja pola džointa i jednog paketića marihuane.

Naime, Policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj su zatekli momka V.J. iz Doboja, kako konzumira zelenu biljnu materiju koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuana“, nakon čega su kod navedenog lica pronašli i oduzeli jedan paketić sa sadržajem zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuana“ i jednu polovinu ručno spravljenu cigaretu tzv. „Džoint“ u kojoj se nalazila zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuana“.

Navedeno lice je sankcionisano u skladu sa Zakonom o javnom redu i miru Republike Srpske i Zakonom o proizvodnji i prometu opojnih droga Republike Srpske.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79