Policijska potraga u Trebinju: Nakon svađe pucao prema grupi navijača

Policijska potraga u Trebinju: Nakon svađe pucao prema grupi navijača


Trebinjska policija traga za dvjema osobama čiji su inicijali V.A. i S.Ž., nakon što je S.Ž. ispalio hitac iz vatrenog oružja prema grupi navijača u Starom gradu u Trebinju. Incident se dogodio oko 20.00 časova, a prethodio mu je verbalni sukob između navijačkih grupa.

Srđan Vukanović, portparol trebinjskog Okružnog javnog tužilaštva, izjavio je da se V.A. i S.Ž. sumnjiče za krivična dela teška tjelesna povreda i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja i eksplozivnih materija.

Prema rečima Vukanovića, u naselju Mokri Dolovi, V.A., koji je navijač “Partizana”, napao je lice čiji su inicijali P.D. i nanio mu povrede glave tvrdim predmetom. Povređeni je prevezen u Opštu bolnicu Trebinju.

Nakon toga, navijači “Crvene zvezde” su se okupili kod ugostiteljskog objekta u Starom gradu u Trebinju, gdje je došlo do verbalnog okršaja. U tom trenutku, S.Ž. je ispalio hitac iz vatrenog oružja u pravcu grupe navijača. Srećom, metak je pogodio automobil u prolazu i niko od prisutnih nije povrijeđen.

Trenutno se V.A. nalazi u bjekstvu, a S.Ž. se sumnjiči za krivična djela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je izvršila uviđaj na mjestu događaja, a naloženo je da preduzme dalje radnje kako bi se krivična djela dokumentovala i počinitelji privedu pravdi.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija