Političar Ljubiša Ćosić troši i po 5.000 KM na restoranima u Istočnom Sarajevu

Na portalu javne nabavke BiH objavljeno je godišnje obavještenje Grada Istočno Sarajevo o dodjeli ugovora za restoranske usluge za prošlu godinu.

Sudeći po navedenim ugovorima administracija Ljubiše Ćosića se dobro „ćašćavala“ u prošloj godini, pa su u prosjeku u restoranima bili bar jednom sedmično.

Omiljena mjesta za „poslovne” susrete bili su im restoran i ribnjak Toplik, te restoran „Al Parco“, a dobro su se znali „počastiti“ i u restoran „Bob-exclusive“ Istočno Novo Sarajevo, kao i u ugostiteljskom servisu Vlade Republike Srpske.

Tako je Ćosićeva administracija u restoranu „Bob – exclusive“, koje posluje u okviru preduzeća „Ruding“ d.o.o u dva navrata platila ukupan ceh u iznosu od preko 8.000 KM.

Prvi put, 31. oktobra prošle godine, ceh je iznosio oko 5.000 KM, a potom su se u istom restoranu počastili i 3. decembra, a ceh je tada iznosio oko 3.140 KM.

Ništa manje nisu trošili ni u ugostiteljskom servisu Vlade Republike Srpske gdje je u dva navrata ceh iznosio čak 3.000 KM, što je ukupno 6.000 KM.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79