Pomahnitali Kokanović tvrdi da se ničega ne sjeća

Nikola Kokanović, koji je osumnjičen za ubistvo policijskog inspektora Nenada Markovića (38), na šokantan način pokušao je se opravdati tokom saslušanja.

On je u nedjelju uvečer sa dva hica ubio Markovića ispred noćnog kluba „Džil“ u centru Bijeljine. Inače, Kokanović je sin Zorana Kokanovića poslanika u Narodnoj skupštini RS.
Bio pijan i drogiran

– Tokom kobne noći on je bio pijan i drogiran, pa je tokom ispitivanja u policiji tvrdio da se ničega ne sjeća. Policajcima je ispričao da se ne sjeća ni motiva ni ubistva inspektora Markovića – rekao je izvor Srpskainfo”.

Inspektori baš i nisu povjerovali u njegovu priču.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

– Puno tu stvari pokazuje da je teško da je to istina. Pošto je on nakon ubistva pobjegao, odbacio oružje i slično. Sve to biće provjereno u narednom periodu – rekao je sagovornik Srpskainfo.

Kako je sagovornik kazao, sumnja se da ipak postoji neka pozadina u ovom ubistvu.

– Za sada postoje informacije da se ne radi o nekoj kafanaskoj ili pijanskoj tuči. Ima tu još puno posla, mnoge stvari se trebaju provjeriti. Također, utvrđuje se i da li je Marković ubijen zbog svog posla – rekao je izvor Srpskeinfo.
Marković bio dežurni

Marković je u nedjelju bio dežurni. Radio je drugu smjenu i prije zločina je zajedno sa kolegom bio na jednom uviđaju u Bijeljini.

S druge strane, Kokanović je ranije tog dana iz Brčkog došao u Bijeljinu jer je, kako se saznaje, suprugu dovezao da se porodi u Bolnici ”Sveti Vračevi”.

– Marković je po završetku posla otišao na piće u ”Džil” i tu ga je dovezao kolega. Sjedio je za šankom nekih pola sata. U međuvremenu, u noćni klub je ušao Kokanović sa društvom. Nisu se tu dugo zadržali.

U klubu su bili svega pet minuta i za to vrijeme Kokanović i Marković nisu imali nikakav sukob, ni verbalni ni fizički.

Kokanović je prvi izašao iz kluba, a u trenutku dok je Marković izlazio Kokanović je zapucao ka njemu. Pucao mu je u prsa i Marković je zadobio ustrelnu i prostrelnu ranu grudnog koša, od kojih je preminuo – rekao je izvor

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79