Pomahnitali muškarac izbo komšije i likvidirao njihovu djevojčicu (15). Mislio da mu bacaju crnu magiju!?

Srpska policija je lišila slobode Stojana Ilića (38), osumnjičenog za likvidaciju 16-godišnje djevojčice i teško ranjavanje njenih roditelja. Oni su bili prve komšije.

Krvavi zločin dogodio se nešto poslije 14 sati u beogradskom naselju Ripanj, a kako saznaju Večernje novosti, djevojčica koja je podlegla povredama je 2007. godište.

Stojan Ilić je dobro poznavao porodicu. Pomahnitao je uletio u njihovu kuću i besomučno ih ubadao.

“Novosti” takođe saznaju da je osumnjičeni prvo izbo nožem komšije, odnosno roditelje djevojčice, a potom je nju odvezao na oko 1,5 kilometara od kuće, gdje ju je likvidirao.

Osumnjičeni se nakon zločina dao u bjekstvo, ali se nakon pregovara predao.

Kako se saznaje, porodica iz Ripnja je prije pet godina dobila kuću nakon što su građani skupili novac da im se obezbijedi dom.

Za ovu porodicu se tokom cijele 2017. godine skupljao novac kako bi im se izidala kuća.

Njima je obezbijeđen dom kada su im dobri ljudi izgradili dvije sobe, kupatilo, postavili novu krovnu konstrukciju.

Ova porodica ima petoro djece, a u kući žive sa majkom, njenim bratom i njenim roditeljima.

Mještani Ripnja kažu i da je kćerka ubice išla u razred sa ubijenom djevojčicom.

“Navodno, sumnjao je da mu vračaju i bacaju crnu magiju i zbog toga je uletio kod njih u kuću. Krvi je na sve strane, čuju se krici i zapomaganje”, kaže jedan stanovnik ovog naselja.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79