Porodica Mršo tvrdi da im je pastorka ukrala Golf-a 5: “Napravili su falsifikaciju ugovora i prepisali auto na Sanelu”

Redakciji portala Crna-Hronika javila se gospođa Amela Mršo, supruga gospodina Mršo Enke, jer su suočeni s ozbiljnim problemima zbog navodne teške krađe i manipulacija s njihovim vozilom Golf 5 (registarski broj T74E994).

Gospođa Mršo tvrdi da je pastorka njenog muža zloupotrijebila njihovu imovinu dok su bili izvan Bosne i Hercegovine te da su osiguravajuća društva Euroherc iz Sarajeva i Eco Boss iz Zvornika umiješana u ovaj skandal.

Prema Amelinim tvrdnjama, Edin Šabanović je, bez prisustva vlasnika gospodina Mrše preveo i registrirao vozilo na im Sanele Karčić, putem lažnog kupoprodajnog ugovora i falsificiranja potpisa. Supružnici Mršo su, po povratku iz Hamburga 2. 10. 2023., otkrili da je vozilo registrirano na ime Sanele Karčić.

Dodatni detalji otkrivaju da je Sanela Karčić posjedovala dupli ključ vozila te je 02.03.2023. prenos i kupoprodajni ugovor urađen u Eco Boss osiguravajućem društvu u naselju Karakaj u Zvorniku. Policija se također upetljala u situaciju, obavijestivši gospodina Mršu da više nije vlasnik vozila, koje je sada registrirano u Euroherc osiguranju.

Amela Mršo i njezin suprug su predali sve relevantne dokumente agenciji za nadzor osiguranja, koja ih je uputila da podnesu tužbu putem suda. Mršo Enko je nedavno posjetio glavno sjedište Euroherca u Nedžarićima, gdje je dobio primjer tog lažnog kupoprodajnog ugovora, navodno napravljenog u Eco Boss u Zvorniku, kojeg je Sanela Karčić platila. Vozilo je bilo na njemu sve do trenutka kada su dokumenti bili manipulirani, a sve je provedeno bez njegovog prisustva, potpisa ili odobrenja.

Amela apelira na javnost da podrži njihovu priču, naglašavajući nedostatak pravne pomoći i izražavajući očajanje zbog situacije u kojoj se nalaze. Ona ističe ozbiljna pitanja o integritetu pravosudnog sustava i odgovornosti osiguravajućih institucija u Bosni i Hercegovini.

Gospođa Mršo je priložila fotografije lažnog kupoprodajnog ugovora, falsificiranog potpisa te polise osiguranja na ime Sanele Karčić kao dokazni materijal. Dodatno, posjeduju dokumente koji potvrđuju izlazak iz Bosne i Hercegovine u vrijeme kada su vozilo i dokumenti bili manipulirani.

Ova situacija duboko pogađa obitelj Mršo, osobito zbog činjenice da su sada prisiljeni pješačiti s dvije malene bebe. Nedostatak automobila dodatno komplicira njihovu svakodnevicu, čineći život težim i ograničavajući njihovu slobodu kretanja. Amela izražava emotivnu težinu situacije, naglašavajući koliko je teško suočavati se s ovim izazovima, posebno uz malu djecu.

Ova priča postavlja dodatna pitanja o ljudskim aspektima i socijalnim posljedicama koje proizlaze iz ovakvih situacija, ističući potrebu za podrškom zajednice i pravne pravde. Portal će i dalje pratiti situaciju te pružiti ažuriranja o naporima obitelji Mršo da riješe ovaj nepravedan slučaj.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79