Poruka iz Amerike: Nek se zna, glasao sam za Komšića!

Bosanskohercegovački novinar s američkom adresom Erol Avdović objavio je večeras da je obavio građansku dužnost i glasao za Željka Komšića.

“Vrijeme je da se zna, glasao sam za Željka Komšića”, poručio je Avdović, objavivši i dokaz onome što je napisao.

Podsjećamo, iz Centralne izborne komisije BiH pozvali su bh. građane u dijaspori da glasaju po prijemu izbornog materijala i isti pošalju čim prije kako bi stigao u predviđenom roku.

Inače, u Tuzli je večeras održan završni predizborni skup koalicije Demokratska fronta – Građanski savez, čiji je kandidat za Predsjedništvo BiH aktuelni član te institucije Željko Komšić.

Poruka iz Tuzle, kako Komšića, tako i Žarka Vujovića, Vlatka Glavaša, Čedomira Jovanovića i drugih je identična – inicijativa “Milion ljudi za građansku BiH” je prvi korak za naprednu i uspješnu državu u kojoj će svakom čovjeku biti omogućen uspjeh, normalan život, bez obzira na stranačku, etničku ili bilo koju drugu različitost piše Nap

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79