Posvađali se brat Draška Stanivukovića i Jelena Trivić: Lično sam ti davao pare

Goran Stanivuković, brat gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića, imao je oštru raspravu na društvenim mrežama i to sa predsjednicom Narodnog fronta Jelenom Trivić.

Sve se to desilo u komentarima na objavu poslanika Narodog fronta u Skupštini Banje Luke Nemanje Kondića.

“Pravi se veliki kružni tok kod Ekvadora. Predlažem da se tu postavi ono porodično stablo korupcije Dodikovih firmi koje je famozno nestalo a da se na to drvo dodaju i firme iz kruga Draška simbioze, njegove i svih njegovih saradnika i ‘prijatelja‘, koji po istom principu sisaju gradski budžet”, napisao je Kondić.

To je komentarisao Goran Stanivuković koji je žestoko prozvao Jelenu Trivić.

“Hajde javno iznesi ti, Ješička koje sam lično gurao preko partije odakle pare za osnivanje pokreta… je li to cilj vaše partije, da blatite čovjeka preko kojeg ste to što jeste… Za Jelenu sam lično pare davao i skupljao glasove…”, napisao je Stanivuković.

Odgovor Trivić nije se dugo čekao.

“Meni ni ti, ni Draško, niti bilo ko iz tvoje familije nije ništa dao, pogotovo ne novac, niti sam ikada tražila. Bogu dragom hvala”, poručila je Trivić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79