POSVAĐAO SE SA ROĐAKOM ZBOG SJEČE ŠUME, PA GA UBIO LOPATOM

Okružni sud u Banjoj Luci potvrdio je optužnicu koju je banjalučko Tužilaštvo podiglo protiv Nenada Vukovića (61) iz Rekavica kod Banje Luke. On se tereti da je nakon kraće svađe zbog šume lopatom prvo udario u čelo rođaka Radu Vukovića (75), a potom ga oborio na zemlju, te ga nakon toga udario nekoliko puta usmrtivši ga.

Zločin je, kako stoji u optužnici, počinjen 26. oktobra kada je Nenad susreo rođaka Radu na livadi iza njihovih kuća. Oni su se ranije posvađali zbog sječe šume, a kada su se susreli, opet je izbio sukob.

– Nenad je nakon zločina pokupio dijelove lopate i sakrio. Metalni dio je stavio ispod poda svoje šupe, dok je držalo od lopate zatrpao u đubre, navodi se u optužnici.

On je uhapšen tri dana nakon zločina, a zatim je smješten u pritvor. Na ročištu za određivanje pritvora u banjalučkom Okružnom sudu kazao je da mu je žao te dodao da je njegov rođak Rade godinama nasrtao na njega. Rekao je da je “moralo tako da se desi”, jer ga je rođak stalno provocirao.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments