Potresna poruka oca nestale 24-godišnje djevojke iz Priboja

Lijepe Ilinke Dujović iz Priboja nema već 23 dana, a njen otac svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje potresne apele kako bi okupio čitavu Srbiju u potrazi za dvadesetčetvorogodišnjom djevojkom.

Kako je ovoga puta naveo, ni sam više ne shvata odakle mu snage i volje u ovom teškom periodu, ali uvjeren je da je njegova kćerka živa.

– Moja vjera i nada! Vaša podrška! Mislim da mi je samo to ostalo i to me drži ! Užasno zvuči da je ovo 22. dan, ali svaki prethodni i idući dan, ja sam isti. Kao i u ponedjeljak 12.12.2022 oko 16.45 sati. Samo jako i srcem! Danas sam sam sa moji psom išao od Ribarskog do Kamenitog ostrva na granici. Lim je tako nizak! Ne morate da znate kakav je osjećaj gaziti pored Lima i ne mogu da kažem, znate zašto idem Limom. Nije moja Ika tamo! Osjećamo to i vi i ja – napisao je jučer njen otac.

Nesretni čovjek kaže da je išao uzvodno rekom Lim, tražeći bilo kakav trag u nadi da će pronaći Ilinku, međutim, i ovoga puta bez napretka.

On je zamolio sve ljude dobre volje da mu pomognu u potrazi i obrate pažnju ukoliko prolaze ovim terenom.

– Teren je težak! Molim samo sigurne da mogu takav teren da gaze, da prolaze ovuda i da paze na sebe – apelovao je on na građane.

Podsjetimo, Ilinka je nestala 12. decembra po drugi put, a na sebi je imala zelenu jaknu, sivu trenerku i crne čizme. Za Ilinkom se takođe tragalo i 30. septembra 2022. godine kada je napustila porodičnu kuću i nestala.

Tada je poslije više od 24 sata potrage pronađena na visu Bić iznad Priboja u lošem stanju, zbog, kako se sumnja, trovanja prouzrokovanog tabletama.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79