Potresne fotografije sa mjesta nesreće u kojoj je poginula djevojka: “Vatrogasci rezali automobil, sjedalica ostala pored auta”

Potresne fotografije sa mjesta nesreće u kojoj je poginula djevojka: “Vatrogasci rezali automobil, sjedalica ostala pored auta”


Kako je iz MUP-a TK potvrđeno za portal Crna Hronika, u mjestu Duboki Potok-Srebrenik u mjestu Uroža došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je jedna osoba poginula.

Sudar se desio oko 07:55 sati, a učestvovali su jedno teretno vozilo i dva privatna vozila.

“U saobraćajnoj nezgodi su učestvovala dva putnička Golf i Opel Astra i jedno teretno motorno vozilo (Actros) kojom prilikom je 32-godišnja djevojka poginula. Ona je bila za volanom Golfa”, rekla je za Crnu Hroniku Adnana Sprečić, glasnogovornica Uprave policije MUP-a TK.

Smrt je na licu mjesta konstatovao ljekar mrtvozornik DZ Srebrenik. U ovoj saobraćajnoj nezgodi povrijeđena su još tri lica, svi putnici iz vozila Golf, od čega dvoje malodobne djece i žena 1969 godište.

“Povrijeđenima je na JZU UKC Tuzla ukazana medicinska pomoć i zasada ne raspolažemo informacijama o stepenu povreda povrijeđenih lica”, rečeno je za Crnu Hroniku iz MUP-a TK. Na ostalim vozilima nastupila je materijalna šteta. Uviđaj su izvršili policijski službenici PS/PU Srebrenik a istim je rukovodila tužiteljica KTTK-a.

Za vrijeme trajanja uviđaja saobraćaj je bio u potpunosti obustavljen do 10,45 sati, od kada se odvijao jednom saobraćajnom trakom do 11,10 sati, kada su obje saobraćajne trake stavljene u funkciju, te se nesmetano saobraća na ovom putnom pravcu.

Oglasili su se i iz Profesionalne vatrogasne brigade Srebrenik.

“Saobraćajna nezgoda na djelu magistralnog puta Tuzla-Orašje u mjestu Uroža. U udesu učestovala dva putnička vozila i jedno teretno.Nezgoda dojavljena u 8 sati i 9 min.Na intervenciju izasli sa 1🚒 i 3🧑‍🚒. Nažalost u ovom udesu jedno lice je smrtno stradalo dok su 3 lica povrijeđena te prebačena za UKC Tuzla.

Alatom za rezanje i spašavnje izvršili smo rezanje vozila “Golf” te izvršili izvlačenje smrtno stradale osobe. Intervencija zavrsena u 11 sati i 30 min. Porodici preminule upućujemo iskreno saučešće a povrijeđenim brz oporavak😥” – izjavili su iz Profesionalne vatrogasne brigade Srebrenik.

Pogledajte potresne fotografije sa mjesta nesreće

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija