Foto: BNTV
Potvrđeno da napadač iz Nevesinja nije iz BiH, ali nije ni migrant

Potvrđeno da napadač iz Nevesinja nije iz BiH, ali nije ni migrant


Završena je obdukcija tijela napadača iz sela Zovi Do kod Nevesinja. Obdukcijom je utvrđeno da je napadač likvidiran iz vatrenog oružja i da nije riječ o migrantu, te se sumnjalo da se radi o državljaninu BiH.

Iz Okružnog tužilaštva Trebinje saopšteno je da, analizom otiska prstiju i drugim provjerama, nije utvrđeno da lice potiče sa područja BiH.

“Provjerama koje je izvršio MUP Republike Srpske, utvrđeno je da NN lice, koje je stradalo u Zovom Dolu kod Nevesinja, ne potiče sa prostora BiH”, potvrdio je Srđan Vukanović, portparol Okružnog tužilaštva Trebinje, prenosi RTRS.

Nadležnim policijskim agencijama u regionu i Evropi biće dostavljeni podaci i DNK analiza NN lica, kako bi bio utvrđen identitet. Vukanović je potvrdio da su u kući, u kojoj je stradali muškarac boravio, pronađeni predmeti iz krivičnog djela krađe.

“Slijede dalje provjere identiteta preko međunarodnih policijskih tijela”, rekao je Vukanović.

Iako su operativna saznanja Tužilaštva bila da se lice raznijelo bombom, Dražen Damjanjuk, specijalista sudske medicine, rekao jeda je obdukcijom utvrđeno da je riječ o višestrukim prostrelnim ranama, i da je, prilikom razmjene vatre, nastupila trenutna, ubilačka smrt.

Kako je potvrdio patolog Dražen Damjanjuk, NN muškarac je visok 187 centimetara, star između 30-40 godina i osunećen je.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija