Potvrđeno pisanje CH: Uhapšen opasni Gaši

U centru Sarajeva, u Petrakijinoj ulici oko 12:20 sati došlo je do tučnjave. Naime, jedan muškarac napao je drugog nakon čega se u napad uključilo još osoba.

Osobe T. H. i A. G. su prebačene na KCUS gdje se utvrđuje stepen zadobijenih povreda.

Ovu informaciju potvrdili su iz MUP-a Kantona Sarajevo

Crna-Hronika nezvanično saznaje da je u fizičkom obračunu učestvovala i porodica Gaši odnosno Aziz koji je od ranije poznat javnosti po svojim kriminalnim aktivnostima u Sarajevu ali i Bosni i Hercegovini.

Na KCUS-u su završile dvije osobe od kojih je jedna osoba Tarik H.

Tokom jučerašnjeg dana uhapšen je Aziz Gaši.

Detalji tučnjave u Sarajevu: Gašijevi batinaši pretukli muškarca?

Dana 16.11.2023. godine u 23,00 sati, policijski službenici PU Centar lišili su slobode A.G., rođen 1971. godine u Kaknju, nastanjen u Sarajevu, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo Nasilničko ponašanje /član 362. stav 2. KZ FBiH/, na štetu T.H. iz Sarajeva.

Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a 52-godišnjak je predat u Prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Nastavlja se rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju ovog krivičnog djela – potvrđeno je iz MUP-a KS za Crnu-Hroniku.

Pretres kuće danas izvršili su policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79