Poznat identitet muškarca koji je poginuo na motociklu, riječ je o 35-godišnjaku

Na magistralnom putnom pravcu Banja Luka-Laktaši, u mjestu Glamočani, dana 24.05.2024.godine, oko 6 sati, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice izgubilo život, saopćeno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

“U saobraćajnoj nezgodi učestvovali su: putničko vozilo marke Dacia kojim je upravljala Wacke Dragica (67) iz Republike Njemačke i motocikl marke Suzuki kojim je upravljao Daić Kristijan (35) iz Novog Grada, koji je prilikom nezgode poginuo.

Uviđaj na licu mjesta nezgode obavio je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Mitrović Danko, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banja Luka.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja na utvrđivanju okolnosti saobraćajne nezgode.

Bit će naložena i obdukcija tijela nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS”, naveli su iz OJT Banja Luka.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79