Poznat identitet žene koja je pronađena mrtva u bazenu na Ilidži

Jučer u 8.15 sati obaviještena je dežurna služba PU Ilidža da je u otvorenom bazenu firme Izvor Bosne, u ulici Hrasnička cesta, područje općine Ilidža, pronađeno tijelo nepoznate žene.

– Dolaskom na lice mjesta policijski službenici su potvrdili navode iz prijave, a smrt nepoznate osobe je na licu mjesta konstatovana od strane ljekara Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo. O događaju je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo koji je rukovodio uviđajem obavljenim od strane policijskih službenika Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo.

Nastavljajući rad na prikupljanju potrebnih obavještenja s ciljem identifikacije nepoznate osobe, policijski službenici su došli do saznanja da je nastradala osoba S.A. rođena 1952.godine iz Ilidže. Po naredbi tužioca tijelo preminule S.A. prevezeno je na prosekturu Bare radi obavljanja obdukcije, dok na tijelu nisu pronađeni tragovi nasilja. Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju navedenog događaja – saopćeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79