Poznati glumac učestvovao u nesreći. Priveden je

Poznati glumac učestvovao u nesreći. Priveden je


Dana 28. 5.  u 19.40 sati dogodila se prometna nesreća na beogradskom Vračaru, u kojoj su sudjelovali automobil i motocikl Vespa GTS, kojim je upravljao glumac Sergej Trifunović.

Kako piše portal Novosti.rs, nakon testiranja utvrđeno je kako je Trifunović bio pozitivan na kokain i kanabis pa mu je određeno policijsko zadržavanje.

Trifunović je vozio vespu GTS. Na njega je prilkom ulaska u raskrsnicu naleteo “folksavegen polo” koji nije poštovao prvenstvo prava prolaza, već je nastavio kretanje i udario u motocikl. Prilikom udesa, Trifunović koji je nosio kacigu, pao je sa motora.

Vozač “pola” (23) je imao probnu vozačku dozvolu. Oboje su podvrgnuti alko-testu koji nije pokazao prisustvo alkohola u krvi. Međutim, testiranjem na psihoaktivne supstance kod Trifunovića je utvrđeno prisustvo kokaina i kanabisa – kaže Kurirov izvor i dodaje da Trifunović nije negirao da je pod dejstvom nedozvoljenih supstanci

On je zadržan u policijskoj stanici do 12 časova zbog prisustva psihoaktivnih supstanci u organizmu.

– Protiv oba vozača biće podnijeti zahtjevi za pokretanje prekršajnog postupka – kaže izvor Kurira.

Inače, Trifunović je poznat po brojnim saobraćajnim preršajima -izazivanje udesa, vožnji u pijanom stanju, bez dozvole, vožnje neregistrovanog vozila, prelazak na crveno, preticanje preko pune linije…

Trifunović je takođe, prije tri godine izazavao udes pod dejstvom kokaina kada je udario u gradski autobus na Novom Beogradu.

On je 2019. uhvaćen u saobraćajnom prekršaju i na reci. Njega je rečna policija zaustavila na Savi u Beogradu, jer je vozio brzo gliser “sirej 220” u gradskoj zoni reke. Prema pisanju medija, Trifunović tada nije imao dozvolu za upravljanje gliserom.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija