Poznato stanje i ostalih povrijeđenih u saobraćajnoj nesreći u Banja Luci

Danas je u centru Banja Luke došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj je jedna osoba poginula, dok je druga životno ugrožena. Nesreća se dogodila u blizini Urgentnog centra UKC Republike Srpske, gdje su povređeni prevezeni na dalje liječenje.

Prema saznanjima iz Univerzitetskog kliničkog centra, četiri pacijenta su stigli u Urgentni centar nakon nesreće. Jedan od pacijenata je životno ugrožen i trenutno je smješten u Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje, dok se dvije pacijentkinje nalaze u procesu opservacije i trenutno su stabilnog zdravstvenog stanja. Nažalost, uprkos naporima medicinskog osoblja, jedan pacijent je preminuo.

Nesreća se dogodila u centru Banja Luke, gdje je došlo do sudara između motocikla “Yamaha” kojim je upravljao David B. (24) iz Banjal Luke i automobila “Škoda Fabia” kojim je upravljala Božana D. (46) također iz Banja Luke. Uz ove dve osobe, povrijeđena je i žena pješak iz Mrkonjić Grada čiji su inicijali S.P. (65).

Nažalost, u ovoj tragičnoj nesreći život je izgubio Mladen M. (24) iz Banja Luke.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79