Prava reklama, na pravom mjestu

Prava reklama, na pravom mjestu


Kroz godine, oronula fasada RTV Doma u Sarajevu nosila je svoj pečat vremena, ali u posljednjim danima doživjela je iznenađujuću i zanimljivu promjenu postavljanjem reklame za omiljenu boju, JUB.

Uprkos nekim rezervama koje su izražene prema ovom potezu, gdje smatraju da ova reklama izgleda više kao brzopotezna odluka nego pažljivo razmotren marketinški plan – drugi smatraju da je to pravo osvježenje koje fasadi nagovještaja novi život, piše Crna hronika.

Podsjetimo, prva faza izgradnje RTV Doma završena je početkom 1975. godine, te je i sama fasada pretrpjela brojne posljedice.

Tim povodom , jedan prolaznik komentarisao je: “Prava reklama, na pravom mjestu.” Zatim, drugi komentari ukazuju na to da je neko “samo odlučio staviti reklamu bilo gdje, bez obzira na to slažu li se s okolinom ili ne”.

Dok se mišljenja razlikuju među građanima, vrijeme će pokazati kako će ova marketinška odluka utjecati na percepciju vlasti i, hoće li ostati samo dio medijske kampanje ili će zaista dobiti “omiljenu, novu boju”.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija