Prekršajni postupak zbog ometanja rada policajca

Protiv Lj. M. iz Gradiške bit će pokrenut prekršajni postupak zbog ometanja rada komunalnog policajca kome je istrgnuo zapisnik iz ruke i upućivao pogrdne riječi, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Kako su naveli, Staničnom odjeljenju policije Podgradci juče se obratio se radnik komunalne policije grada Gradiška, te je prijavio da ga Lj.M. iz Gradiške i D.Š. iz Dervente ometaju u njegovom postupanju komunalno inspekcijskog nadzora.

“Po prijavi je postupio policijski službenik Staničnog odjeljenja policije Podgradci koji je potvrdio navode prijave te utvrdio da je javni red i mir narušen od strane Lj.M. na način što je istrgnuo zapisnik iz ruke radnika komunalne policije i istom upućivao pogrdne riječi”, istakli su u PU Gradiška.

U saopštenju se navodi da je o svemu obaviješten i dežurni sudija za prekršaje Osnovnog suda u Gradišci koji se izjasnio da se po kompletiranju predmeta Osnovnom sudu Gradiška, dostavi zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka u redovnoj proceduri.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79